2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Zalaegerszeg

Érkezik a Margaret Island

Akusztikus népzenei elemekkel, izgalmas hangzásvilággal robbant be a köztudatba a Margaret Island, azóta számtalan slágerüket zártuk a szívünkbe.

Első lemezük 2015-ben jelent meg, akkor még Bródy János is úgy érezte, hogy a Soaked In Life című angolul megjelent dalhoz magyar szöveget kell írnia, így született meg a Nem voltál jó, ma pedig már főként saját dalokat játszanak. A Csillagtalan és az Eső  hónapokig vezette a slágerlistákat. Rajongótáboruk rohamosan nő, jó esélyük van arra, hogy zenéjükkel hamarosan stadionokat töltsenek meg.


Történetük Fonyódról indult, Lábas Viki a Balaton-parti városban élt, a frontembert pedig egy tehetségkutatón ismerte meg a zenekar két alapítója, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint. Minden koncertjük más és más, szívesen dolgoznak vendégelőadókkal is. Hiába emelkedtek a sztárok közé, ha kell, az utcán vezetik le felesleges energiájukat, azaz utcazenélnek. Misszióként tekintenek a folkos magyar népzene népszerűsítésére, amire bizony igény is van: ezt igazolja vissza egy-egy zsúfolásig megtelt helyszín. Október 14-én a Keresztúry Dezső VMK-ban élőben is élvezhetjük kedvenc slágereinket!

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.