EUR: 349,99 Ft
CHF: 327,89 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Belföld

Felforgatták Botka egyik bírálójának lakását

Politikai okok húzódhatnak Szabó Bálint jogász lakásának feldúlása mögött. Az Origo információi szerint Botka bírálóját így akarják megfélelmlíteni, ugyanis sem készpénz, sem egyéb érték nem tűntek el a házból.

A lap megkereste Szabó Bálintot az ügy kapcsán, aki megerőssítette a történteket. A jogász úgy gondolja, hogy az MSZP korábbi miniszterelnök-jelöltje bukása után így akar bosszút állni azokon az ellenlábasokon, akik bírálták, vagy megnehezítették munkáját. A követeléskezelő cég ügyvezetője minden bizonnyal közéjük tartozott, ugyanis több esetben is meglehetősen kellemetlen pillanatokat okozott a szocialista politikusnak és a szegedi városvezetésnek – írja a lap.


Mint arról korábban beszámoltunk, október elején lemondott az MSZP miniszterelnök-jelölti posztjáról Botka László. Döntését azzal indokolta, hibázott, mert nem gondolta, hogy a demokratikus pártok nem akarnak nyerni 2018-ban, céljuk csupán annyi, hogy néhány ellenzéki helyet szerezzenek az “Orbán-rezsim” parlamenti padsoraiban. Hozzátette: azt sem tudta, hogy a “politikai maffia” mennyire behálózta a demokratikus ellenzéket és alulértékelte a “Fidesz aljasságát” is.

Szabó Bálint elmondása szerint kapufát lőttek az akcióval, ugyanis azok az iratok, amik után kutakodhattak a lakásban, ott nem találhatóak meg. A Likvid Kontroll Kft. jogásza Botka László és érdekeltségi körének tulajdonítja az akciót, és úgy látja, hogy miután Botkának a lemondással sok ideje felszabadult, energiáit arra fordítja, hogy ellenfelein egyesével bosszút álljon.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek