EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Extra

Felnőttek a legendás Váradi Roma Café klip gyerek szereplői

Tíz éve adták ki a Váradi Roma Café egyik legnagyobb slágerét, amelynek klipjében gyermekek játszották a szerepeket. Azóta sok idő telt el, de mindenki jó szívvel emlékszik vissza forgatásra.

Közel kétmilliós megtekintésnél jár a YouTube-on a Váradi Roma Café egyik klasszikusa, az UmbalaUmba. A klipben látható gyerekek mára felcseperedtek, de többen közülük máig nem szakítottak a zenével.


Váradi Gyula, az együttes frontembere elmondta, hogy az ötlet Rácz László menedzser fejéből pattant ki, és talán még a vártnál is jobban sült el.

„Szórakoztató élmény volt, de mindnyájunk számára örömöt és boldogságot is okozott a forgatás. A zenekar tagjainak gyermekein kívül rokonok, ismerősök, sőt, még Kökény Attila gyermeke is szerepelt a videóban. A kicsik saját magukat adták, a koreográfiát viszont a rendező találta ki, de ezt is ügyesen betanulták” – emlékezett vissza jó szívvel.


Az énekes arról is beszélt, hogy a gyerek napi szinten tartják egymással a kapcsolatot, többen egy iskolába is járnak.

A klipben többek között fellelhető Berki Dávid, aki a Váradi Roma Café oszlopos tagja basszusgitárosként, valamint testvére, Artúr, aki megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, az Ének Iskoláját.

Berki Artúr a forgatásra már kívülről fújta a dal szövegét és a különböző hangszeres szólókat, hiszen otthon nagyon sokat hallgatták.

„Visszaemlékezve a rendezőnek nem lehetett nehéz dolga, mert otthon is állandóan mozogtunk, énekeltünk, természetes volt számunkra a szereplés. Nem véletlen, hogy az eredetileg tervezett három nap helyett egy nap alatt letudtuk a forgatást. Imádtam” – mondta az énekes.

Hozzátette, hogy a sláger a zenei képzettségükre nagy befolyással volt és sokat köszönhetnek neki.

„A mai napig jó érzéssel tölt el, ha visszanézzük a produkciót, pedig mostanra rendszeresek a televíziós szerepléseink. Nagyon élveztük az egészet, már akkor lételemünk volt a zene” – nyilatkozott Berki Artúr.

Kapcsolódó Cikkek