2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Felszámolják Seffer cégét

Lányos apuka lett az ország legismertebb plasztikai sebésze. Seffer István örömmel fürdeti és pelenkázza a kislányát, Alizt, aki már átalussza az éjszakákat.

Miközben Seffer István a bírósági tárgyalására készül, egy budai magánklinikán dolgozik, emellett tudományos cikkeket ír nemzetközi orvosi lapokba. Cége ellen felszámolási eljárás indult, a nevével jelzett kaposvári klinika táblája is lekerült a homlokzatról. A helyiek úgy tudják, a klinikát elárverezték, de az orvosi központ a Seffer család nevén van, így az továbbra is az ő tulajdonában maradt. Azonban a sok keserűség mellett van egy dolog, aminek a sztársebész mindennél jobban örül.


– Mióta lányos apuka lettem, megváltozott az életem – meséli büszkén Seffer doktor. – Aliz már hat hónapos, nagyon jó baba, végigalussza az éjszakát. Bent voltam a születésénél, fogtam a párom kezét, biztattam, bátorítottam őt. Kriszta végtelenül türelmes, gondoskodó anya, figyel arra is, hogy hatéves kisfiunk, Olivér ne érezze mellőzve magát. A munka után akármilyen fáradt vagyok, örömmel pelenkázom, fürdetem Alizt, ha pedig ölbe veszem, elfelejtek minden gondot.

Mint a Lokál megírta, tíz éve, hogy Seffer István plasztikai sebész fürdőnadrágban kilépett a siófoki háza ajtaján, de tizenkét civil ruhás rendőr útját állta. Közölték, emberi test tiltott felhasználásával gyanúsítják, ezért házkutatást tartanak a kaposvári és a budapesti rendelőjében.


– Kriszta azt hitte, emberrablás történt, hívta a rendőrséget, tényleg nyomozók jöttek hozzánk? Őrizetbe vettek, miközben pár nap múlva négy mellműtét volt betervezve. Amíg letartóztatásban voltam, Krisztát fehérgalléros bűnözők megkeresték, hogy jó pénzért segítenek tisztázni az ártatlanságomat. Nem bíztunk senkiben. Korábban kidolgoztam egy őssejtkutatással kapcsolatos biotechnológiai projektet, amit az orvostudomány forradalmi újdonságként fogadott. Ukrán orvosok a fővárosi Nyírő Gyula kórházban épp illegális őssejtkezelést végeztek, amikor a rendőrség rajtuk ütött. Bár semmi közöm nem volt hozzá, mégis engem vittek el, a beavatkozást végző orvost viszont futni hagyták. Emberi test tiltott felhasználásáért 1 év 2 hónap szabadságvesztésre ítéltek, melynek letöltését három évre felfüggesztették. Szerencsére a Fővárosi Ítélőtábla új eljárásra kötelezte az elsőfokú bíróságot, a tárgyalás október 12-én lesz.

Kapcsolódó Cikkek