2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Nyíregyháza

Felújították az erdei tornapályát

Információs pont, korszerű kondipark, felújított körszín, továbbfejlesztett villamos hálózat, új víznyerő és öt szalonnasütő is várja az erdei tornapálya régi-új látogatóit. A sportolni vágyó városlakók és játékos kedvű csemeték számára az elmúlt tíz évben is közkedvelt helyszín volt a szabadidő-komplexum, amely immár korszerű külsőt kapott.

A Nyírerdő Zrt. által felújított erdőrészt 2007-ben avatták fel, és most, tíz évvel később egy háromemeletes játszóvár is várja a legkisebbeket.

Felújították01

Felújították02

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.