EUR: 349,69 Ft
CHF: 327,28 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Extra

Fertőzés okozhatta Hugh Hefner halálát

Hugh Hefner halálának az egész világon híre ment. A 91 éves Playboy-guru állítólag két éve szenvedett súlyos derék- és gerincfájdalmaktól, amelyek folyamatosan gyengítették az idős férfit. A TMZ szerint az utóbbi hetekben Hefnernek már olyan fájdalmai voltak, hogy nemigen tudott kikelni az ágyából, és étvágya sem volt. Nagyon legyengült, végül pedig egy fertőzés okozta a halálát. A lap szerint ezt akár a látogatóitól is elkaphatta, és immunrendszere végül feladta a harcot. Hugh szerettei körében, két fia, lánya és második felesége, Kimberley Conrad jelenlétében – valamint legalább ezer nő buja bájának emlékével – búcsúzott nem éppen átlagosnak mondható életétől.

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

  • Új munkát kerestek a magyar sztárok

    Új munkát kerestek a magyar sztárok

    A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.

  • Vedd a hazait!

    Vedd a hazait!

    Megéri magyar terméket vásárolni, hisz amellett, hogy a hazai gazdaságot támogathatjuk vele, gondoskodhatunk arról is, hogy biztonságos, jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalra.