EUR: 317,01 Ft
CHF: 279,40 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Fidesz: A Jobbik pénzért és a hatalomért mindenre képes

A Fidesz szerint a Jobbik pénzért és a hatalomért mindenre képes.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Volner János, a Jobbik frakcióvezetője azt mondta, “csonkabizottságot” hoz létre a Fidesz 2010 és 2017 közötti kampányköltéseinek vizsgálatára.


A Fidesz erre reagálva közölte: Volner János nyilatkozata újabb szánalmas kísérlet arra, hogy a reménytelen helyzetben lévő párt elterelje a figyelmet a Jobbik és Simicska kapcsolatáról, valamint az illegális pártfinanszírozásról.

“Ma már mindenki látja, hogy a Jobbik pénzért és a hatalomért mindenre képes, a plakátokért cserébe eladta a lelkét Simicska Lajosnak” – olvasható a közleményben.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.