EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Belföld

Fidesz: A szocialisták próbálják elterelni a figyelmet a korrupciós ügyeikről

A Fidesz szerint a reménytelen helyzetben lévő szocialisták kétségbeesetten próbálják elterelni a figyelmet a korrupciós ügyeikről: a Czeglédy- és a 4-es metró-botrányról.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára reagált. A szocialista politikus Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének meghallgatását kezdeményezte az Országgyűlés népjóléti bizottságában az Erzsébet-táborok ügyében, amit azzal indokolt: a napokban kiderült, hogy Mészáros Lőrinc megjelent a táborok körül, és rögtön megkapott félmilliárd forintot a gyermekekre szánt pénzből.


A Fidesz azt írta, hogy ha a szocialistákon múlik, akkor Erzsébet-program sem lenne, mert még mindig a multikhoz menne a pénz a gyermekek táboroztatása helyett.

Az Erzsébet-program már csaknem egymillió embernek, ebből félmillió gyermeknek biztosított üdülési lehetőséget, a táborhelyek felújítására és bővítésére pedig 26 milliárd forintot biztosít a kormány, hogy még többen, még szebb körülmények között pihenhessenek a jövőben is – olvasható a közleményben.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek