EUR: 318,16 Ft
CHF: 280,14 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld

Fidesz: A törvényeket mindenkinek be kell tartania

A Fidesz szerint a Jobbik néhány plakátért cserébe eladta pártot Simicska Lajosnak, ezzel illegális pártfinanszírozási botrányba került, de a törvényeket mindenkinek be kell tartania.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Volner János, a Jobbik parlamenti frakciójának vezetője sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja értékelése szerint a Fidesz az összes hatóságot a hatalma megőrzése érdekében használja fel.


A Fidesz reagálásában azt írta, a hatóságok kötelezettsége a törvényben előírt feladataik elvégzése. A Jobbiknak – a többi párthoz hasonlóan – eleget kellett volna tennie az Állami Számvevőszék felé törvényben előírt adatszolgáltatási kötelezettségeinek. Ehelyett hónapok óta titkolják a Simicskával és cégeivel kötött szerződéseket, miközben több mint fél éve használják a milliárdos üzletember plakátfelületeit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sneider magyar SS-t alapított

    Sneider magyar SS-t alapított

    Rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Sneider “Roy” Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke olyan neonáci hálózat megszervezésében gondolkodott a ’90-e sévekben, amely összefogta volna az elszórt hazai szkinhed-csoportokat.