EUR: 324,16 Ft
CHF: 278,71 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Fidesz: A törvényeket mindenkinek be kell tartania

A Fidesz szerint a Jobbik néhány plakátért cserébe eladta pártot Simicska Lajosnak, ezzel illegális pártfinanszírozási botrányba került, de a törvényeket mindenkinek be kell tartania.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Volner János, a Jobbik parlamenti frakciójának vezetője sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja értékelése szerint a Fidesz az összes hatóságot a hatalma megőrzése érdekében használja fel.


A Fidesz reagálásában azt írta, a hatóságok kötelezettsége a törvényben előírt feladataik elvégzése. A Jobbiknak – a többi párthoz hasonlóan – eleget kellett volna tennie az Állami Számvevőszék felé törvényben előírt adatszolgáltatási kötelezettségeinek. Ehelyett hónapok óta titkolják a Simicskával és cégeivel kötött szerződéseket, miközben több mint fél éve használják a milliárdos üzletember plakátfelületeit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Brüsszel megint Sorost védi

  Brüsszel megint Sorost védi

  Nem nyugszanak a migránspárti uniós bürokraták, ugyanis a Népszava értesülései szerint ma kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő szervezetek ellen kitalált, úgynevezett „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt.

 • Habosan szép az élet

  Habosan szép az élet

  A nagy nyári melegben semmi sem oltja olyan jól az ember szomját, mint egy jó hideg sör. De mit érdemes inni? A boltok polcai tele vannak különböző áru, márkájú és összetételű nedűvel.

 • Gyerekfoci

  Gyerekfoci

  Most, hogy végre vége a vébének (az egész tornán volt vagy 4 jó meccs…) újfent átadhatjuk magunkat az igazi focinak.