2020. április 10., péntek
Zsolt

Belföld

Fidesz: A törvényeket mindenkinek be kell tartania

A Fidesz szerint a Jobbik néhány plakátért cserébe eladta pártot Simicska Lajosnak, ezzel illegális pártfinanszírozási botrányba került, de a törvényeket mindenkinek be kell tartania.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Volner János, a Jobbik parlamenti frakciójának vezetője sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja értékelése szerint a Fidesz az összes hatóságot a hatalma megőrzése érdekében használja fel.


A Fidesz reagálásában azt írta, a hatóságok kötelezettsége a törvényben előírt feladataik elvégzése. A Jobbiknak – a többi párthoz hasonlóan – eleget kellett volna tennie az Állami Számvevőszék felé törvényben előírt adatszolgáltatási kötelezettségeinek. Ehelyett hónapok óta titkolják a Simicskával és cégeivel kötött szerződéseket, miközben több mint fél éve használják a milliárdos üzletember plakátfelületeit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Áder János: a türelem életeket ment!

    Áder János: a türelem életeket ment!

    “Életet mentünk, ha türelmesek vagyunk!” – mondta Áder János köztársasági elnök húsvét nagypéntekén, a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások betartásának fontosságára utalva.

  • Orbán Viktor: most a legerősebb fegyver az önuralom

    Orbán Viktor: most a legerősebb fegyver az önuralom

    A mostani koronavírusjárvány-helyzetben a legerősebb fegyver továbbra is az önuralom, és ha az emberek tudnak egymástól elegendő távolságot tartani, akkor ez a fegyver működik – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország!