2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Belföld

Fidesz: Az LMP tagadja a Soros-tervet, miközben kész azt végrehajtani

A Fidesz szerint az LMP tagadja a “Soros-terv” létezését, miközben támogatja és kész azt végrehajtani.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője azt közölte, Szél Bernadett, a párt társelnöke hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést a nemzeti konzultációhoz kapcsolódóan, mert állítása szerint a kormány egy olyan tervről indított konzultációt és “herdál el erre csaknem 10 milliárd forintot”, amely valószínűleg nem is létezik.


A Fidesz reagálásában azt írta, az LMP is ugyanazt a migránspárti politikát folytatja, mint Gyurcsány Ferenc és a szocialisták.

Velük együtt támadja a nemzeti konzultációt és tagadják a “Soros-tervet”, miközben ők maguk is támogatják és készek végrehajtani – írták.


Kifejtették, hogy az LMP európai parlamenti képviselője, Meszerics Tamás minden alkalommal megszavazza a brüsszeli “migránspárti” javaslatokat, a migránsok betelepítésének kikényszerítéséről szóló EP-jelentést, és azt is, hogy pénzbüntetéssel sújtsák azokat az országokat, amelyek nemet mondanak a kényszerbetelepítésre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 2,5 milliárdot kap az idegtudományi intézet

  2,5 milliárdot kap az idegtudományi intézet

  Két és fél milliárd forint állami támogatásból újul meg az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet az Egészséges Budapest Program keretében – jelentette be László Tamás országgyűlési képviselő az intézményben tartott sajtótájékoztatóján.

 • Budapesten lesz a Michelin-díjátadó

  Budapesten lesz a Michelin-díjátadó

  Hatalmas siker! Magyarország fővárosában, Budapesten tartják márciusban a gasztronómiai világ egyik legnagyobb eseményét, a Michelin-díjátadót.

 • 11 évet is kaphat a zuglói gázoló

  11 évet is kaphat a zuglói gázoló

  Ma kezdődik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a zuglói gázoló néven elhíresült T. Klára büntetőpere. A 25 éves nő 2016 novemberében gázolt halálra egy 86 éves bácsit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

 • Kitilthatják Magyarországról Sorost

  Kitilthatják Magyarországról Sorost

  Olyan javaslatot tárgyal a kormány ma, amely akár Soros György kitiltását is lehetővé teszi Magyarországról – értesült az Origo. Információjukat az támasztja alá, hogy tegnap Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette: a párt országos választmánya politikai határozatban ítéli el a Soros-tervet, és felszólították a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel annak végrehajtása ellen.