EUR: 349,52 Ft
CHF: 327,54 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Belföld

Fidesz: Kétségbeesett és hiteltelen ígérgetés kezdődött

A Fidesz szerint az ellenzéki pártok reménytelen helyzetükben egymást túllicitálva tesznek kétségbeesett és teljesen hiteltelen ígérteteket.

A nagyobbik kormánypárt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy Molnár Gyula, az MSZP elnöke, Hegedűs Lorántné jobbikos országgyűlési képviselő, Szél Bernadett, az LMP társelnöke, miniszterelnök-jelöltje és Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője bér- és nyugdíjemelést, az egyenlőtlenségek csökkentését és progresszív adórendszert ígért a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete által szervezett fórumon Budapesten.


A Fidesz reagálásában azt írta, Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzásuk idején épp az ellenkezőjét tették annak, amiről most beszélnek: az idősektől elvettek egyhavi nyugdíjat, emelték az adókat, ezzel csökkentették a béreket, megduplázták a munkanélküliséget.

Emellett elképesztőnek nevezte a Fidesz, hogy a “pénzért és a hatalomért magából kifordult” Jobbik most Gyurcsány Ferenccel és a szocialistákkal együtt azért lobbizik, hogy a magyar emberek adójáról és fizetéséről Brüsszel dönthessen.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek