EUR: 323,58 Ft
CHF: 284,64 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Egyéb

Fidesz: Nem asszisztálunk a szocialisták válságához

A Fidesz-frakció az Országgyűlés költségvetési bizottságának csütörtöki ülésén nem kíván asszisztálni “a reménytelen helyzetben lévő szocialista képviselők kétségbeesett kísérletéhez”, hogy eltereljék a figyelmet pártjuk újabb komikus válságáról – közölte a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.

Ezt arra reagálva írták, hogy az MSZP kezdeményezte több miniszter meghallgatását is a parlamenti bizottságokban – köztük a költségvetésiben – arra hivatkozva, hogy egy törvénymódosítás révén offshore cégekkel is szerződhetnek a magyar nagykövetségek.


“Mesterházy Attila és társai foglalkozzanak inkább pártjuk legújabb miniszterelnök-jelölti castingjával” – kommentálta mindezt a Fidesz.

Az egyes törvények biztosítási, illetve pénzforgalmi tárgyú jogharmonizációjával kapcsolatos módosításáról szóló, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által szeptember végén benyújtott törvényjavaslat szerint az a külföldi jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amellyel Magyarország külképviselete a külképviselet működtetése, üzemeltetése, fenntartása vagy feladatainak ellátása érdekében visszterhes szerződést köt, az a megkötött szerződés vonatkozásában átlátható szervezetnek minősül. A paragrafus a használati, a bérleti, a lakásbérleti, a vállalkozási, a közüzemi, a közszolgáltatási, a tervezési, a kivitelezési, az utazási, a pénzügyi, a folyószámla, a betéti, a biztosítási, a fuvarozási, a megbízási, a szállítmányozási és az adásvételi szerződésekre vonatkozik.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek