EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb XXII.kerület

Ha szeptember, akkor szüret!

A 22. Nagytétényi Szüreti Mulatságon a Chevaliers Törley Pezsgőrend és a Promontórium Borlovagrend tagjai, a Budafoki Fúvósegylet, a Nagytétényi Dunapart Lovasklub tagjai, a Hugonnai Vilma Kórus, a Nádasdy Kálmán Művészeti Általános Iskola Csilingelő Gyermekkórusa és a Kis Nádasdy Néptánccsoport mellett nagytétényi, diósdi, szigethalmi hintók, fogatok, lovas kocsik, fiatal csikósok és sváb, tót, cigány népviseletbe öltözött résztvevők kísérték a menetet, amelyben a helyiek az unokáktól a nagyszülőkig képviseltették magukat.

Nagytétényben már karon ülve tanulják a hagyományt

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.