2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Győr

Három halál egy hétvége alatt

Fekete hétvége volt a Győr közeli utakon, sajnos három ember is életét vesztette közlekedési balesetben, a rendőrség vizsgálja a lehetséges okokat. Beköszöntött az ősz, több veszély leselkedik ránk vezetés közben, vigyázzunk egymásra!

Alig fordultunk bele a szombat reggelbe, máris szirénahangok szakították meg a csendet a 83-as főúton: személyautó és motorkerékpár ütközött 8 óra körül. Hiába volt a gyors segítség, a balesetben a motoros a helyszínen életét vesztette.


A motor az árokban kötött ki, vezetője nem élte túl az ütközést
Fotó: police.hu

A szemlén kiderült, hogy egy 40 éves férfi Tét irányából tartott Győr felé, amikor a 64-es kilométerszelvénynél – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött egy főútra kanyarodó személygépkocsival. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes egészében lezárta, csak órákkal később állhatott helyre a forgalmi rend.

A személyautó eleje összeroncsolódott az ütközésben
Fotó: police.hu

A hónap első napjának hajnalát is feketére festette a sors, két életet vett el, szintén közlekedési balesetben. Nem sokkal 3 óra előtt Kisbajcs közelében eddig szintén ismeretlen okból és körülmények között egy személygépkocsi letért az úttestről és egy fának csapódott. Az ütközésben az autóban utazó két ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket már nem lehetett megmenteni, mindketten elhunytak. A balesetben további két személy is megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították.

Fának csapódott az autó, ketten meghaltak a balesetben
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.