EUR: 350,70 Ft
CHF: 331,43 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Eger

Heves megyéért díjat kapott az egri érsek

A Heves Megyei Közgyűlés Heves megyéért kitüntető díjat adományozott dr. Ternyák Csaba egri érseknek, dr. Csizmadia Elek életműdíjas fizikusnak, az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézetnek, a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet gyógyító közösségének, valamint az Abasári Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek.

A díjazottak szeptember 29-én a megyeháza Barkóczy termében Szabó Róberttől, a Heves Megyei Közgyűlés elnökétől, valamint Tóth Csaba alelnöktől vehették át a kitüntetéseket.

Dr. Ternyák Csaba egri érsek és Szabó Róbert a közgyűlés elnöke

 

A Heves Megyei Közgyűlés 26 éve alapította a Heves megyéért kitüntető díjat, amellyel azokat ismerik el, akik az oktatás, a gazdaság, a kultúra, az egészségügy, a sport és a civil szféra, a közélet, valamint a megye épített és természeti környezetének megóvása érdekében kiemelkedő színvonalú munkát végeznek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.