2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Szekszárd

Hihetetlen győzelem

Egyetlen ponttal, 80-79-re legyőzte a francia Basket Lattes Montpellier együttesét az Atomerőmű KSC Szekszárd a női kosárlabda Euroliga selejtezőjének első mérkőzésén. Az előző szezonban az NB I-ben a szenzációs második helyet megszerző együttes most fennállásának első mérkőzését vívta nemzetközi porondon, és ismét szenzációval szolgált.

Hatalmas csatában verték meg a franciákat a szekszárdi kosárlabdás lányok, bátran, hideg fejjel és forró szívvel játszottak Studer Ágnesék, diktálták a tempót egy olyan csapat ellen, amely már éveket lehúzott az Euroligában. A szekszárdi sportcsarnokot zsúfolásig megtöltő szurkolók hosszú percekig ünnepelték a lefújás után az együttest.

Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.