2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Győr

Hihetetlen sikert értek el a győri tekések

A nemzetközi NBC Kupára utaztak ki Németországba a Győr-Szol TC és az Ipartechnika SE játékosai. A nők hatalmas sikert aratva elsők lettek, és a férfiak is remekül teljesítettek.

A Győr-Szol TC elnöke, Németh Gábor elmondta, a versenyek csütörtöktől vasárnapig tartottak, remek hangulatban és roppant színvonalas körülmények között. A férfiak között 27 csapat mérte össze tudását, a győriek a 10. helyen végeztek, ami az elnök szerint teljesen reális. – Ilyen helyezésre számítottunk, úgy versenyeztünk, ahogy azt vártam, 3607 fát dobtunk, ez volt az idei legjobb teljesítményünk – kezdte. – Ebben a mezőnyben előrébb végezni bravúr lett volna, de természetesen a cél az, hogy legközelebb még előrébb végezzünk. A csapat egységes volt, a hangulat remek, jó volt látni zseniális játékosokat, akiktől sok mindent tanulhattunk. Láttuk, hogy ők miben jobbak, s ezáltal fejlődhetünk mi is. A hölgyeknek szurkolni pedig hihetetlen jó érzés volt, szívből gratulálunk nekik – zárta szavait Német Gábor.


A győztes magyar hölgyek a német férficsapat társaságában
Fotó: Ipartechnika SE

A Győr-Szol TC jó kapcsolatot ápol az Ipartechnika Győr SE csapatával, akik bravúros játékkal egészen a döntőig meneteltek a nők mezőnyében. Ők is a Bayern München központjában épített pályán versenyeztek, nyolcsávos pályán. Az október 8-i döntőben zseniális gurításokkal végül elhódították a 16. NBC Kupát. A végső mérkőzés legjobbja Sass Edit volt, aki 614 fát ért el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.