2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Hódmezővásárhely

HÍR védjegyet nyert Dani juhász

A Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület felterjesztésére Hír védjegyet nyert a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon Dani János makó-bogárzói juhász, aki a Földművelésügyi Minisztérium, Hagyományok-Ízek-Régiók védjegyével lett gazdagabb.

A különleges országos védjegyet a bogárzói gomolyával nyerte el a Dani család. A védjegy eredetvédelmet jelent, ami biztosítja azt, hogy az a termék, amelyen a HÍR termék logója szerepel, bizonyítottan eredetvédelemmel rendelkezik.


Dani János juhász családjával.

– Nagyon boldogok vagyunk a gazdasági egyesület részéről, hogy segíthettünk Dani Jánosnak és családjának a pályázat elkészítésében. Megpróbáltam segíteni nekik abban, hogy megfeleljenek a kritériumoknak és ezt a védjegyet elnyerjék – tájékoztatott Benkő Zsolt, a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnöke, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat területi felelőse.

Innentől kezdve öt éven keresztül ingyenesen használhatják ezt a védjegyet a Dani család termékein. A védjegy az oltalom mellett gazdasági segítség is azoknak a termelőknek, akik ebben a rendszerben részt vesznek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.