2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Extra

Hónapokig zárva marad Hajdú 100 milliós magánrendelője

Még hónapokig zárva marad Hajdú Péter magánorvosi rendelője, így a több mint 100 millió forintos beruházás és tucatnyi, szóban felkért orvos is várja, hogy a showman beszerezze a működéshez szükséges ÁNTSZ-engedélyt. 

Legkorábban a tél folyamán nyithatja meg kapuit Hajdú Péter törökbálinti magánorvosi rendelője. Pár hónappal ezelőtt a Lokálnak azt mesélte az ATV műsorvezetője, hogy szeptemberben már fogadhat pácienseket az orvosi rendelő. Az üzemeltető egyébként Csisztu Zsuzsa férje, dr. Ketskés Norbert lesz. A megnyitóról azonban nem adott hírt Péter, ennek okát pedig a Lokállal osztotta meg.


– Sajnos nem tudott elindulni a rendelő, ami persze az én hibám is. A  televíziós munkáim rengeteg időmet vették el, és ebben a projektben nagyrészt egyedül vagyok. Az engedélyezési folyamat az én kompetenciám, most ott tartunk, hogy a hatóságok számos dokumentumot kértek be a tervezőktől, melyek szükségesek ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a munkát. Több engedélyeztetési folyamat van még hátra, a kéményseprőktől kezdve az ÁNTSZ-ig. A megnyitó így legalább 90 napot csúszik, ennyi idő biztos kell, mire minden átfut és még az ingatlant is át kell minősíteni orvosi központtá – mesélte Hajdú.

A több mint 100 millió forintos beruházás kapui tehát egyelőre zárva maradnak. Péter korábban már körülbelül egy tucat orvossal kötött szóbeli megállapodást, akik bármikor készen állnának arra, hogy megkezdjék a munkát az intézményben. Egyelőre azonban ők is várnak.


– Elég sok orvossal tárgyaltunk már, szerződést még egyikőjükkel se kötöttünk, de nyilván várják már az indulást. Tudomásom szerint egyiküket sem éri anyagi kár a megnyitás csúszása miatt, mivel már meglévő praxisukat hoznák be. Az én fő profilom nyilván a televíziózás, így nyilván minden más kicsit háttérbe szorul. Egy nap sajnos csak 24 órából áll, amiből 16-ot így is dolgozom. A tét nem kicsi, mivel a legszerényebb becsléseim szerint is legalább öt-hat év, mire a befektetett pénz megtérülne és hasznom is lenne az üzletből – fűzte hozzá Hajdú.

Korábbi cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.