EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Extra

Horváth Tamáséknak nem hiányzik a közös gyerek

Saját gyerek nélkül is teljes a boldogsága feleségével és nevelt fiával a Sztárban Sztár versenyzőjének, Horváth Tamásnak. Más cél nem lebeg a szeme előtt, csak hogy boldogságuk tartós legyen. 

Horváth Tamást eddig leginkább az internetről ismerhették a rajongók, ugyanis a 25 éves énekes jó ideje YouTube-sztárként tarol, és felesége, Andi bátorítására vállalta el a Sztárban Sztárban való szereplést, ami hétről hétre egyre nagyobb ismertséget hoz az ifjú tehetségnek.


– Andi egyben a menedzserem is, együtt dolgozunk, és mindig itt drukkol nekem a stúdióban, de volt már, hogy a kisfiunk, Dávidka és az anyósom is eljött, hogy megnézzen – mondta a Lokálnak Tomi, aki nagyon büszke rá, hogy felesége szeretteivel is jó a viszonya.

– Nem egyszerű love story a miénk, de az idő minket igazol. Nagyon jó a kapcsolatom Andi kisfiával, a kisfiunkkal, Dávidkával, akinek nagyon hálás vagyok, hogy az első pillanattól elfogadott engem mint nevelőapukát – árulta el az énekes, aki öt éve pótpapája a kisfiúnak. – Dávid rettentő okos gyerek, hatalmas szívvel, rendkívüli érzelmi intelligenciával. Nagyon szeretjük egymást. Megosztott a gyermekfelügyelet, így az édesapjával is sokat van, én pedig „a Tomi” vagyok neki, és nagy a béke a kis mozaikcsaládunkban. Számomra a feleségem és ő a legfontosabbak a világon – vallotta Tomi, aki nem tudja, lesz e saját gyermeke, de nem is nyomasztja a dolog.


– Annyi a terv és a cél, és annyira teljes így hármasban az életünk, hogy így is maximálisan boldog vagyok. Még nem tudjuk, mit hoz az élet, nincs tervben közös gyerek, egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: a boldogságunk – szögezte le a zenész, aki a műsor után gőzerővel készül a jövő évi, Budapest Parkban megtartandó nagykoncertjére.

Kapcsolódó Cikkek