EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Hujber Feri: Minden nőnek kötelező mással is szexelni

Az utóbbi hónapokban Hujber Ferenc botrányaitól volt hangos a sajtó. Mint ismert, a színész ellen kábítószer-birtoklás vétsége miatt vádat emeltek és úgy tudni, felesége válni készül. Ő azonban teljes mértékben félvállról veszi a történteket: azt mondja, nem fizet, ráadásul a közösségi oldalon bejelentette, hogy nyitott kapcsolatban él.

Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

„Akit meg lehet csalni szexuálisan, az egy beteg, önimádó, a szerelemről nyomokban sem tudó icipici egó” – írta szerda este Hujber Feri a közösségi oldalán, miután családi állapotát nyitott kapcsolatra cserélte. Szürreális posztját azonban néhány perccel később egy új bejegyzésben folytatta. – Intenzíven kell szexelni vagy szexuális tevékenységet végezni napi (!) pár órát, de nem a pároddal. (…) Mielőtt elkezdesz hazudozni: az is az, mikor szépen felöltözöl, flörtölsz a kollégáddal, vagy csak „ártatlanul visszanézel” valakire a „szerelmed” mellől. (…) Nálam minden nőnek kötelező mással is szexelni rajtam kívül, különben nem lehet a párom – írja a színész. Ha pedig akad olyan követője, aki nem ért egyet a Balkán Hamlet néven írt gondolataival, és ezt kommentben ki is fejti, nemes egyszerűséggel a „te kihaltál” választ kapja Hujbertől.


A színészt egyébként hol pszichés problémákkal küzdőnek, hol zseninek titulálják követői, de ami biztos, hogy manapság inkább a botrányaival kerül a középpontba. Egy talkshow-ban kijelentette, hogy félistennek tartja magát, később kényszerítésről, majd drogbirtoklásáról szóltak a hírek, ezzel szinte egy időben pedig arról, hogy felesége, Cynthia válni akar. Hujber ekkor azt kérte követőitől, hogy férfiak ne jelöljék őt ismerősnek, de nőket nagyon szívesen lát. A legutóbbi információk szerint Hujber és felesége néhány hónapja külön élnek, Feri elköltözött otthonról. Hogy a különélés továbbra is tart, azt a színész szerdai kirohanása és családi állapotának megváltoztatása is megerősíteni látszik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.