2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Nyíregyháza

Idén is családbarát az önkormányzat

A közelmúltban átadták az Emberi Erőforrások Minisztériuma által hetedik alkalommal meghirdetett Családbarát munkahely pályázat díjait Budapesten, a Petőfi Irodalmi Múzeumban. Az elismerést idén 45 szervezet, intézmény, illetve cég képviselője vehette át. Köztük Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, amely – 2016-ot követően – már másodszor érdemelte ki a kitüntetést.

Novák Katalin, család- és ifjúságügyért, valamint nemzetközi ügyekért felelős államtitkár és Jászai Menyhért alpolgármester az elismeréssel (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.