EUR: 349,50 Ft
CHF: 327,15 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb XV.kerület

Idén is ingyenesek a zöldhulladékgyűjtő zsákok

A korábbi évekhez hasonlóan az önkormányzat idén is ingyenesen biztosít az FKF Zrt. logójával ellátott zöldhulladékgyűjtő zsákot a kerületi zöldövezeti ingatlantulajdonosok számára a tisztasági hónap alkalmából.

Az ingyenes zsákok szétosztásával azt szeretnék elérni, hogy az ingatlanok előtti közterületek rendezettek legyenek, azaz elsősorban az utcán található fák, bokrok lehullott leveleinek összegyűjtéséhez adják ezeket. Az önkormányzat tájékoztatása szerint háztartásonként 6 darab 100 literes zsákot lehet átvenni a készlet erejéig a kerületi infopontokon (Páskomliget utca 6., Fő út 64., Pestújhelyi út 68.) és a Palota-15 Nonprofit Kft. telephelyén.


Az irodákban hétfőtől csütörtökig 9 és 18 óra között, pénteken 16 óráig, a Palota-15 Nonprofit Kft. Bogáncs utca 10. szám alatti székhelyén hétfőtől csütörtökig 7.30-tól 16 óráig, pénteken 15 óráig várják a lakókat. Az átvételkor személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása szükséges. A zsákok kiosztását a Palota-15 Nonprofit Kft. koordinálja, az elszállításukat pedig a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. végzi.

A szákokat mindenki átveheti az infopontokon (fotó: FKF)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.