EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Ilyen cuki videót még nem látott a Tankcsapdáról

Ha csak egyetlen internetes videót néz meg ma az feltétlen ez legyen. Imádni való kisgyerekek mondanak véleményt a Tankcsapda egyik videóklipjéről.

Rendhagyó videót készített a Fülesbagoly Blog: 5 és 11 év közti lurkók véleményét kérdezték a kőkemény rockbanda a Tankcsapda “Alföldi gyerek” című videóklipjéről.


– Azonnal kiderült, hogy a picurok ereiben ott csörgedezik a rock and roll, például a 7 esztendős Zselyke kívülről fújja Lukácsék dalát, minden bizonnyal hallhatta már otthon néhányszor ezt a számot. „Ez pörgős és vidám” – mondja Zselyke, amikor épp nem a dalt énekli ütemes nyakmozgások közepette – olvasható a rockzenei blogon.

A Fülesbagoly beszámolójában kiemeli a 9 éves Rékát, aki amikor megpillantja a Tankcsapda bokorba pisilő frontemberét, Lukács Lacit, rosszallóan csóválja a fejét: „Az árokba pisilt. Inkább menjen el valami bokorba, ne mindenki szeme láttára.”

Ugye milyen aranyosak voltak? Ezek után megmutatjuk a klip eredeti verzióját is!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.