2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb XIX.kerület

Ilyen is lehet a fizika

A múlt hétvégén sokaknak megváltozhatott az elképzelése a fizikáról. A három napon át tartó Tudományos Játszótéren a résztvevők bepillantást nyerhettek a fizika titokzatos világába.

Látványosan, szórakoztatóan és magyarázó információkkal, közérthetően mutatták be a természet törvényeit, a fizika csodálatos és néhol meghökkentő világát. A KMO-ban szerzett feledhetetlen élményt remélhetőleg az iskolában is kamatoztathatják a gyerekek.

Mennyi minden működhet a háztartásban, ha tekerünk egy kicsit (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.