2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Belföld

Íme, Vona Gábor kínos húzásai

Összeállítást készített az Origo, amiből kiderülhet, mi okozza a Jobbik mélyrepülését, népszerűtlenségét.

A néppártosodni kívánó, azonban szélsőséges múlttal bíró Simicska Lajos pártjának a kemény magja egyre nehezebben tolerálja, hogy Vona Gábor egyre többször hozza saját magát kínos helyzetbe.


Sokan megírták, sokan és sokat beszéltek róla, még többen csodálkoztak a hír hallatán, de ha egy összeállítás készül Vona Gábor és a Jobbik legnagyobb égéseiből, akkor az állatokkal való cukiskodás egész egyszerűen kihagyhatatlan, akármennyire elcsépelt. Nincsenek pontos információink arra nézve, hogy a pártelnök mikor került ilyen szoros barátságba az állatokkal, de az egészen biztos, hogy a gárdás vagy a nyíltan antiszemita korszakában még nem így viszonyult hozzájuk. Az állatok iránti odaadó szeretete nagyjából Simicska Lajos pénzeszsákjának kinyílásával kezdődhetett, ami napjainkra már olyan méreteket öltött, hogy Vona többet fotózkodik velük, mint a konditeremben a súlyzókkal és a hajzselével -írja az Origo.

Nem is olyan régen Vona még nyíltan szidalmazta a homoszexuálisokat, leszbikusokat, majd szinte a semmiből, ismeretlen eredetű transzvesztiták kezdtek el felbukkanni a pártelnök körül.


Az Origo emlékezet arra, hogy elsőként Terry Black előadóművész csapott le, aki nem kevesebbet állított, mint hogy a 2000-es évek elején Vona Gábor rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással.

A párt 2012-es évindító rendezvényén Vona beszédében kijelentette, hogy nem vagyunk demokraták. A nagy visszhangot kiváltó megnyilvánulást követően a Jobbik újabb manővert vett, és magát modern XXI. századi pártként kezdte el eladni. Csakhogy ekkor is közbeszólt a múlt, és amikor már Vona is kezdte komolyan azt hinni, hogy valóban egy ultramodern, nagyon kifinomult, európai alakulatot vezet, sorban jelentkeztek be a kétesebbnél kétesebb külföldi pártok. Előbb Frank Cirko, a horvát nácik vezetője dicsérte agyon a Jobbikot, nem sokkal később kiderült, hogy észt nácikkal is szövetkezett Vona Gábor. A napokban pedig egy régi, szélsőséges muszlim testvér írt bensőséges üzeneteket Vonának a Jobbik október 23-ai rendezvénye kapcsán – álla a portál cikkében, amiből az is kiderül, Vona mennyire melléfogott azzal is, amikor szerepelt az ATV politikusok magánéletét bemutató műsorában.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek