2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Debrecen

Irodaház épülhet a Barna utcában

Elfogadta a debreceni önkormányzat közgyűlése azt az előterjesztést, mely szerint 250 millió forintért eladják a Barna utca 23. szám alatt található telket, ahová egy nagy irodaház épülne. A tervek szerint a bérlő egy amerikai nagyvállalat lesz.

A telekre pályázott a Dryvit Profi Kft., mely az adásvételi szerződés hatálybalépését követő két éven belül az ingatlanon irodaház funkciójú épületet kell építsen, s az előzetes tervek szerint a telekvásárlóvá előlépett cég  háromemeletes, alápincézett, 7322 négyzetméteres irodaházat kíván létesíteni. Az építkezés két ütemben zajlana. A munkálatok első részét idén november és 2019. január, a másodikat 2018 októbere, illetve 2019 decembere között végzik el.


Így fog kinézni a főbejárat

Az irodaházat a Flowserve Hungary Services Kft. bérelné, amelynek képviselője úgy nyilatkozott, hogy a Debrecenben foglalkoztatott munkatársaik létszáma 2016-hoz képest 2019 végére legalább 200 fővel emelkedne. Az új dolgozókat az ingatlanon megépítendő irodaházban foglalkoztatnák. Amit még tudni lehet, a szomszédos óvoda parkolási gondjainak megoldását is ígérik.

Az irodaházat 7322 négyzetméter nagyságúra tervezik

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.