2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb II.kerület III.kerület XII.kerület

Ismerjük meg az erdőt!

Az idén XXI. alkalommal rendezik meg az Erdők Hetét. A Budakeszi Vadaspark október 2. és 8. között az „Erdők hangja” elnevezésű élménytúrával várja az érdeklődőket, a gyermekek erdőmérnöki vezetéssel, egy közel két kilométeres túra keretében fedezhetik fel a vadasparkot övező területet, és közben az erdei ökoszisztémáról tudhatnak meg sok-sok érdekes dolgot.

A túrán a résztvevők megismerkedhetnek az erdő sajátos élővilágával, elsajátíthatják a nyomtalan erdőjárás képességét, továbbá megtanulhatják, hogyan kell tisztelettudó vendégként viselkedni a természetben. A részvételi szándékot Mészárosné Kiss Boglárkánál lehet jelezni, a [email protected] e-mail-címen. A 1,5-2 órás program díja csoportonként 12 700 forint, ami nem tartalmazza a vadasparki belépők árát.

Minden érzékszervünkkel megismerhetjük az erdőt a vadasparkban

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.