EUR: 344,15 Ft
CHF: 316,97 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb IX.kerület

Janika a Turayban – némi extrával

Germán Lívia ugyanabban a ruhában lép színpadra, melyben Turay Idát láthatták a nézők hét évtizeddel ezelőtt a filmvásznon

Megható és eredeti gesztussal tiszteleg a Turay Ida Színház legendás névadója és a közönség előtt egyaránt a Janika című darab bemutatójával.

A nagy sikerű, 1949-ben készült film színpadi adaptációjában a címszerepet játszó Germán Lívia ugyanabban a ruhában lép színpadra, amelyben Turay Idát láthatták a nézők hét évtizeddel ezelőtt a filmvásznon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.