2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Extra

Jánosi Dávid és Nemes Wanda: Nehezen csiszolódtunk össze

A Lokálnak mutatja meg először közös gyermeküket, a most másfél éves Lizát Jánosi Dávid és Nemes Wanda. Az Újszínház két művészének kapcsolatát teljesen megváltoztatta kislányuk születése: korábban bármin össze tudtak veszni, a gyereknevelés azonban megtanította őket elengedni a problémákat.

/Forrás: Facebbok

Szülési szabadságáról tért vissza a közelmúltban Nemes Wanda. Az Újszínház színésznője közel két éve állt utoljára színpadon, azóta minden percét másfél éves kislányával, Lizával töltötte. Színházi kollégái azonban biztatták, hogy térjen vissza a színpadra és ebben férje, Jánosi Dávid is támogatta.


– Nagyon jó érzés újra itt lenni. Szabadabbnak érzem magam. A színpadon a hangsúly a játékon és jókedven van, nem hajt megfelelés. Hálás vagyok, hogy Lizussal ilyen hosszan otthon maradhattam. Ez olyan varázslatos időszak volt, hogy eközben észre sem vettem, hogy mennyire hiányzik a színház, csak most, hogy újra az életem része lett. Három előadást vettem vissza, új darabot csak jövőre próbálok. Dáviddal játszani remek, most talán mégis szerencsésebb, ha egyikünk otthon tud lenni a picivel, míg a másik dolgozik. Bár akkor mi jutna a nagymamáknak, nem igaz?-mesélte Wanda, aki az utóbbi heteket azzal töltötte, hogy Lizát beszoktassa a bölcsibe.

Hasonlóképpen vélekedett a Jóban Rosszban 42 éves sztárja is, aki két kisfiú, Vencel és Márk gyakorló édesapjaként nem érzi kihívásnak, hogy egy kislány apukájaként is helyt kell állnia.


– Még nem érzem a különbséget, de Liza bármikor képes levenni a lábamról. Az előző kapcsolatomból két fiam van, és mindenki azt kérdezi tőlem: ugye, más egy kislánnyal? Egy másfél éves babánál még nem érzem annyira a különbséget, bár már kezdenek körvonalazódni a „csajos” tulajdonságai-mondta a Jóban-Rosszban Nemes dokija.

A szerelmespár a Nem élhetek muzsikaszó nélkül című darabban egy civakodó párt alakít, akik csak sok viszontagság után találnak újra egymásra. Dávid és Wanda a Lokálnak bevallották: köztük is vannak súrlódások.

Fotó: Mészáros Diána

– Nagyon különbözőek vagyunk. Mind a ketten szeretünk és tudunk is vitatkozni. Én lobbanékonyabb természet vagyok,Wanda türelmesebb. Egyfelől idegesítjük, másfelől kiegészítjük egymást – mesélte nevetve Dávid, majd Wanda vette át a szót.

– A kezdeti nehézségek után a mi kapcsolatunk is kiegyensúlyozottabb lett. Nehezen csiszolódtunk össze, de a tisztaság- és a rendmániám megfér Dávid türelmetlensége mellett. Mostanában már nincsenek ezek a nagy viták és kibékülések, mert amióta megvan a pici, azóta rengeteg minden eltörpül a boldogságunk mellett.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek