2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb X.kerület

Játék szinte határok nélkül

Anna Kendrick, avagy Meera Reed is Budapestre érkezik (MTI/EPA/Nina Prommer)

Minden eddiginél több családi és sportprogram, továbbá a Trónok harca filmsorozat két sztárjával rendezett közönségtalálkozó is lesz novemberben a budapesti Xbox One PlayIT Show-n, Kelet-Közép-Európa legnagyobb játékkiállításán és vásárán, a Hungexpón.

Az Xbox One PlayIT Show nemcsak a számítógépes játékok kedvelőinek ajánlott, hanem minden játékot, mozgást és szórakozást kedvelő felnőttnek és gyereknek. A szervezők tájékoztatásából kiderül, hogy a Hungexpo három legnagyobb kiállítótermét töltik meg izgalmas programokkal: összesen 180 programhelyszín, 150 előadás, youtuberek, e-sport versenyek, cosplay, Minecraft, retró PC-kiállítás, exkluzív játékbemutatók, sportolási és kedvezményes vásárlási lehetőségek színesítik a kínálatot. A kétnapos esemény egyik legnagyobb szenzációja a Trónok harca két sztárja – a Hodort alakító Kristian Nairn és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrick – részvételével rendezendő közönségtalálkozó lesz, interaktív pódiumbeszélgetéssel, autogram- és fotózási lehetőségekkel.


Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.