EUR: 346,92 Ft
CHF: 324,77 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Jennifer Aniston egymillió dollárt adományozott a hurrikán áldozatainak

Jennifer Aniston amerikai színésznő egymillió dollárt (260 millió forintot) adományozott a Puerto Ricó-i hurrikán áldozatainak.

Az összeg egyik felét a vöröskereszt, másik felét Ricky Martin énekes alapítványa kapja. “Sohasem fogjuk elfelejteni neked. Életeket mentesz, Jen” – köszönte meg az adományt Twitter-oldalán Ricky Martin.


A Puerto Ricón született énekes a People magazin szerint alapítványával több mint hárommillió dollárt szerzett olyan sztárok segítségével, mint Ellen DeGeneres, Leonardo DiCaprio és Alec Baldwin.

“Emberek halnak meg. Találkoztam olyanokkal, akik rokonaikat a kertben voltak kénytelenek elásni, mert tíz nap után sem kaptak semmilyen segítséget. Ez egy rémálom” – mondta a magazinnak az énekes.


A Maria hurrikán három hete tombolt a karibi szigeten. Sokan még ma is áram és víz nélkül élnek, a károkat mintegy 95 milliárd dollárra (25 billió forintra) becsülik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.