2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Jim Carrey élete romokban exe halála után

Jim Carrey körül ismét totális a káosz, amire akár karrierje is rámehet. Életét már évek óta az exbarátnője, Cathriona White öngyilkossága körüli botrányok nehezítik. A kilencvenes évek legjobban fizetett színésze ma már alig kap munkát, súlyos depresszióval küzd, folyamatos orvosi ellátásra és felügyeletre szorult.

Fotó: Profimedia, Alamy

Bármennyire is szeretne, Jim Carrey nem tud karakterei mögé bújni és a munkába menekülni. A körülötte kialakult botrányok és tragédiák beárnyékolják az életét és ez karrierjére is negatívan hat. Az elmúlt években dollármillióktól esett el, két év alatt csupán két film készült vele, korábban egy év alatt négy. Nyilatkozataiból manapság alig lehet értelmet kihámozni, szinte csont és bőr, depressziója miatt orvosi felügyeletre szorul és a legtöbb nyilvános megjelenést is egészségi állapotára való tekintettel mondja le. A minap ráadásul a People Magazin nyilvánosságra hozta azt a levelet, amelyet 2013-ban Cathriona White – a színész sminkmester szerelme, aki elhagyta Carryért a férjét – írt Jimnek, miután először szakítottak. Akkori különválásuk oka a lány nemi betegsége volt, amit állítólag Carreytől kapott el. Az ominózus levél másfél évvel azt megelőzően született, hogy White önkezével vetett véget életének. Cat írásában mindenért a színészt teszi felelőssé, szerinte Carrey tette tönkre az életét.


– Azt akarom, hogy megértsd, hogy bármennyire is aprónak tűnik egy dolog neked, az egy lány életét tönkreteszi. Azt szeretném, hogy figyelj oda az egészségedre, amikor más lányokkal vagy. (…) Nem akarom, hogy tiszteletlenül bánj velem, úgy, ahogy eddig tetted. Mielőtt megismertelek, szinte semmim nem volt, de tiszteltek, volt önbecsülésem, boldog és kiegyensúlyozott voltam. Te vezettél be a kokain és a prostitúció világába, megismertetted velem a lelki terror fogalmát – írta a lány, aki állítólag a herpeszt és HPV-t is a színésztől kapta el. A pár végül rövid időre újra összejött, néhány nappal a második szakítás után azonban, Cathriona a színész nyugtatóit felhasználva öngyilkos lett. Családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt feljelentést tett Carry ellen.

A vád szerint ugyanis a színész korábban fizetett azért, hogy a nő hallgasson a nemi betegségekről, később pedig Cathriona épp ezért és a színész hűtlensége miatt ölte meg magát. Carrey szerint azonban White azért vetett véget életének, mert bűntudata volt amiatt, hogy zsarolta őt, családja pedig az öngyilkosság után is pénzt akar kicsikarni belőle. Hogy kinek van igaza, azt a bíróság dönti el, egyelőre nem született ítélet az ügyben, Carrey kalandjairól azonban már korábban is sokat lehetett hallani. Két házassága is tönkrement, ráadásul rendszeres vendég volt a múlt héten elhunyt Hugh Hefner villájában tartott szexpartikon is, amiről egy túl őszinte nyuszilány vallott korábban botránykönyvében.


További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.