EUR: 343,38 Ft
CHF: 315,29 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Sopron

Jó hangulatú színészbál

Jótékonysági színészbált rendeztek a soproni Solo Étteremben nemrég. A remek hangulatú rendezvény bevételét hátrányos helyzetű családok színházbérlet- és színházjegyvásárlására ajánlották fel. 


A színészbál megrendezésének tavalyi kezdeményezője és fő szervezője a soproni Horváth Tamás volt, aki örült annak, hogy egy régi hagyományt sikerült új köntösben immár másodszor feleleveníteni. Az esemény fővédnöke, Pataki András, a leghűségesebb város teátrumának igazgatója köszöntötte a bálozókat.
A Petőfi Színház társulatának szinte minden tagja megjelent az eseményen a táncosokkal együtt, sőt meglepetésként eljött Feke Pál és Sebán Attila is, akik The Blues Brothers címmel adnak majd elő musicalshow-t ebben az évadban. Ők már elkezdték Sopronban és környékén a felkészülést az előadásra, bejátszásokat forgattak a produkciójukhoz a hétvégén.


Remek volt a hangulat a színészbálon
Fotó: Torma Sándor

A nyitótáncot a Sopron Balett mutatta be, majd Ács Tamás színművész szórakoztatta humoros műsorral a közönséget. A remek hangulatot fokozta a Bendzsó Band muzsikája.
Az éjfél utáni tombolahúzáson a fődíjat, a budapesti Mezei Zsuzsa festőművész alkotását a soproni Horváth János  nyerte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.