2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Belföld

Jobbikos hűbéresével graffitizte tele Veszprém oszlopait Simicska

Simicska Lajos nem volt egyedül, amikor múlt héten ámokfutást rendezett hirdetőtábláin Veszprémben. Az Origo úgy tudja, hogy az oligarcha a házi fotósain túl régi barátját, Müllner Lászlót gyömrői barlangászt is segítségül hívta.

A lap arról ír, hogy Müllner is egyre inkább szimpatizál a Jobbikkal, ami nem csoda! A barlangász felesége, Müllner-Lencsés Edina a Simicska birodalom zászlóshajójánál, a Közgép Építő Zrt-nél dolgozik, így érthető, hogy Müllernek miért is kellett kedden hajnalban Gyömrőből Veszprémbe igyekeznie és segítő kezet nyújtani.


Mint arról a Lokál is beszámolt, érthetetlen és botrányos ámokfutásba kezdett múlt héten Simicska Lajos Veszprémben. A milliárdosról egyelőre nem derült ki, hogy bármilyen tudatmódosító szert fogyasztott-e azelőtt, hogy obszcén feliratokat firkált saját közterületi plakátjaira, de ettől függetlenül a rendőrség azért igazoltatta a magáról teljesen megfeledkezett vállalkozót.

Valamilyen szinten azért érthető a Főnök (így hívják Simicskát a Jobbikban) múlt heti „nagyszerű akciója”, hiszen kitartottja, Vona népszerűsége a béka feneke alatt van, a pártfinanszírozási botrány miatt a Jobbiknál számvevőszéki vizsgálatot folytatnak, és Botka lelépésével megbukott a nagy terv, az MSZP-s szavazatok bezsebelésére.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek