2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Hódmezővásárhely

Jól halad az építkezés

A Vásárhely belső forgalmát átvevő út az ütemtervnek megfelelően halad, és várhatóan 2018 márciusára készül el. A beruházás egyik leglátványosabb eleme a 47-es számú úton, Hódmezővásárhely és Algyő között épülő körhíd.

Jelenleg a fel- és lehajtó ágakon a szegélyek építése, vasszerelés és zsaluzási munkálatok zajlanak. A magasban lévő csomópont kilenc elemből tevődik össze. A körforgalomba két monolit híd készült.  Az összes felszerkezet építése elkészült, már csak a befejező munkálatok vannak hátra.

A monstrum többnyire előre gyártott gerendás hidakból áll.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.