EUR: 346,99 Ft
CHF: 325,14 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Zalaegerszeg

Jubileumot ünnepeltek

Méltó ünnepséggel emlékezett meg a Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központ az évfordulóról, ahol volt pályatársak, szakemberek, vezetők és az ellátásban dolgozók összegezték az elmúlt évek legfontosabb tapasztalatait és tekintettek vissza a hosszú útra.

Bevezetőként ifjabb Andrási Gyula szavait idézték, amelyek 1911-ben a Gyermekvédelmi Liga Közgyűlésén hangzottak el. „Ma már mindenki tudja Magyarországon, hogy az elhagyatott gyermekek védelme az egyénnek, a társadalomnak és az államnak legelső kötelességei közé tartozik. A gyermek épp oly fontos, tényező, mint aminő kedves és tehetetlen. Hisz a gyermek jelenti a jövőt, a mai gyermekvilág a jövő magyar társadalom.”  Bizony több ezer gyermek sorsát tették jobbá, szebbé, gazdagabbá a gyermekvédelemben dolgozók!

A torta sem maradhatott el a szülinapról
Fotó: Inhof András

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.