EUR: 350,72 Ft
CHF: 331,08 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Feljelentést tett Lajcsi! Visszaéltek a nevével

Büntetőfeljelentést tett Galambos Lajos. A mulatóssztár nevével visszaéltek, ezért fordult a rendőrséghez Lajcsi, aki azt is megpróbálta kinyomozni, ki volt az, aki az ő nevével és képmásával keresett milliókat.

Galambos Lajos állítja, a börtönben számot vetett és rendet rakott fejében és életvitelében is. Ebben segített neki egy készítmény, amelynek segítségével nemcsak lefogyott, de sokkal egészségesebben éli mindennapjait. A változás szembeötlő volt, hiszen több tíz kilótól szabadult meg, egy cég pedig kapva kapott az alkalmon, hogy egy  készítményt Galambos Lajos fotójával és egy kitalált interjúval áruljanak. Az emberek pedig hittek a szemüknek, s felbuzdulva azon, hogy mennyi kilótól szabadult meg Lajcsi, egymás után rendelték a készítményt, amihez semmi, de semmi köze nem volt a trombitaművésznek.


– Végeztem egy kis magánnyomozást, és kiderült számomra, hogy a csalók honlapján nyilatkozó doktornő is kitalált személy. Ezek után feltételezhető, hogy maga a készítmény is egy hatóanyag nélküli hamisítvány. Mivel az én nevemmel csaptak be embereket, ügyvédeim tanácsára feljelentettem a csalókat – nyilatkozta Lajcsi a Lokálnak, s hozzátette: sajnos nem ez volt az első eset, hogy tudtán kívül visszaéltek a nevével, de ez volt a legfelháborítóbb, hiszen olyan embereket csaptak be, akik egészségi problémájuk miatt reméltek segítséget.
Az említett termék oldala egyébként a mai napig elérhető, ahogy a reklámszöveg is, amelyben Lajcsi több oldalon keresztül dicséri a terméket. A mulatóssztár azt reméli, hogy a hatóságok mielőbb közbelépnek, hiszen minden egyes nap újabb és újabb embereket csapnak be a fogyókúrás szer forgalmazói, arról nem beszélve, hogy fennáll a veszély – a szer nemhogy nem segít, de még árthat is a felhasználóknak.

Megpróbáltuk utolérni a termék forgalmazóit, de nem jártunk sikerrel, csupán online rendelésre van lehetőség az oldalon. Ezek után felmerül a kérdés, az esetleges vásárlói reklamációkat milyen módon teheti meg az ember, ha a forgalmazó nem elérhető.


Tóth Vera is kiakadt

Korábban Tóth Vera is hasonló helyzetbe került, csak egy másik céggel, amely szintén a látványos fogyását akarta felhasználni terméke reklámozására. „Mielőtt jogi útra terelném a dolgot, kérek minden ilyen oldalt, csoportot, hogy vegyék le a képeimet és ne reklámozzák a terméket az arcommal! (…) A gyártót is kellemetlen helyzetbe hozhatjátok, és nem hiszem, hogy ez jó lenne bárkinek is! Kérem levenni a nevemmel kapcsolatos reklámokat! Egyelőre ezt a módot választottam, hogy történjen valami, de ha nem látok változást, az ügyvédem fogja felkeresni az adott ügynököket!” – fakadt ki akkor egy dühös posztban Vera, akinek végül nem kellett jogi lépéseket tennie, a cég ugyanis eltávolította képeit a reklámokból és elnézést is kért az énekesnőtől.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek