EUR: 348,45 Ft
CHF: 325,12 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Belföld

Keresik az Ország Játékát

Nemcsak a gyerekek, de a felnőttek nagy része is szeret játszani. Az ország legjobb játékára az immár ötödik alkalommal megrendezett Ország Játéka versenyen egészen november 12-ig szavazhatunk a www.orszagjateka.hu oldalon.

A versenyen, amely rövid idő alatt a hazai piac rangos szakmai vetélkedőjévé vált, a közönség és neves szakmai zsűri véleményére alapozva osztanak ki közönség- és szakmai díjakat összesen kilenc – többek között családi társasjáték, építő- és interaktív játék – kategóriában.


Közel száz termék közül választják majd ki a zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt játékokat
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Tavaly ötven nevezés érkezett – amelyekre 43 ezren szavaztak –, idén pedig a számuk közel százra emelkedett – mondta a tegnapi sajtótájékoztatón Őri Gergely, a JátékNet ügyvezető igazgatója.

A szakmai zsűrit Pierrot vezeti, aki ma már neves játékfejlesztő. Elmondása szerint egy jó játék felér egy jó iskolai tanórával, ezért számára fontos, hogy mindig újabb minőségi játékokra hívják fel a figyelmet a versennyel.

A díjakat ünnepélyes keretek között, november 14-én adják át, ám félidőben, november 5-én a szervezők Ország Játéka névvel játszónapot is tartanak az Akvárium Klubban, ahol bárki kipróbálhatja a benevezett játékokat.

Kapcsolódó Cikkek