EUR: 343,84 Ft
CHF: 316,40 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Hódmezővásárhely

Kétmillió gyűlt össze a koncerten

A Tiszta Szívvel Egyesület rendszeresen szervez jótékonysági koncerteket, amelyek bevételét a gyermekek életkörülményeinek jobbá tételére fordítják. A tervek szerint egy újabb játszóteret szeretnének a befolyt összegből megalapozni. Szentpéteri Csillával ez volt az első közös együttműködésük.

A koncerten komplex audiovizuális élményben lehetett része a közönségnek. Hatalmas LED-falakon futottak a zenéhez tökéletesen illeszkedő, a hangulatát kiegészítő, felerősítő filmek. A zenei élmény alapját klasszikus művek modernizált feldolgozásai adták. Így a jazz, a blues és még a latin ritmusokat is beleszőtte a művész az általa átdolgozott dalokba, illetve saját szerzemények is felcsendültek.

Az Árendás Néptáncegyüttes dél-alföldi táncokat mutatott be

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.