EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Debrecen

Ketten meghaltak, hárman megsérültek

Két ember meghalt, három pedig megsérült, amikor két személygépkocsi összeütközött Debrecen határában a 354-es számú úton – közölte a rendőrség az MTI-vel.

Egy személygépkocsi közlekedett Debrecen felől Bocskaikert irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött egy szemben közlekedő másik személyautóval. A balesetben két személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, további három személy pedig sérüléseket szenvedett.


A frontális ütközésben mindkét autó csúnyán összetört
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.