EUR: 344,72 Ft
CHF: 318,84 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Belföld

Kiderült! Ekkora lábon él a miniszterelnök

Végre fény derült arra, hogy Magyarország miniszterelnöke mégis mekkora lábon élhet.

Egy kiszivárgott protokoll fotó leplezte le, hogy mekkora Orbán Viktornak a cipőmérete.

Történt ugyanis, hogy a Bridgestone gumiüzemének avatásán Tatabányán, a miniszterelnök le kellett, hogy vegye a cipőjét – írja a Ripost.hu

A helyszínre ugyanis csak a szabályzatnak megfelelő lábbeliben lehetett belépni, így a miniszterelnöknek biztosított gumicsizmát bedobozolva a lábméretét feltüntetve készítették elő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A klímavédelem céljai változatlanok

  Fidesz: A klímavédelem céljai változatlanok

  A kormánypártok az Országgyűlésben elfogadott határozat alapján megerősítették, hogy a klímavédelmi célok változatlanok a gazdaság és a munkahelyek védelme mellett – tartalmazza a Fidesz-frakció helyettes vezetőjének szerdai, az MTI-hez eljuttatott sajtónyilatkozata.

 • 5 érv a kerékpáros közlekedés mellett

  5 érv a kerékpáros közlekedés mellett

  A járványhelyzet alatt több helyen hoztak olyan intézkedéseket, amelyekkel a biciklis közlekedést könnyítik meg és ösztönzik. Ezek egy része még most is érvényben van, ezért kézenfekvő a biciklit választani a környezetszennyező autó helyett vagy a zsúfoltabb tömegközlekedés helyett.

 • Lecsapott a vihar a Dunántúlra! Videó!

  Lecsapott a vihar a Dunántúlra! Videó!

  Jégesővel érkezett a vihar Magyarország  déli részére. Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján hívják fel a figyelmet arra, hogy riasztást adtak ki a vihar miatt.

 • A nagycsaládosok a Liget projekt befejezését kérik a fővárostól

  A nagycsaládosok a Liget projekt befejezését kérik a fővárostól

  A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) arra kéri a főváros vezetését, hogy ne akadályozza a Liget Budapest Projekt befejezéséhez szükséges múzeumok és a színház megépítését – tartalmazza az egyesület elnökségének közleménye, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez.