EUR: 346,05 Ft
CHF: 323,86 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Extra

Kiderült! Hirtelen szívmegállás miatt hunyt el Aradszky László

Szívtágulatból adódó hirtelen szívmegállás miatt hunyt el Aradszky László. A 82 éves énekes nyolc nappal ezelőtt, váratlanul hunyt el az otthonában, özvegye pedig azt is elárulta a Lokálnak, hol és mikor temetik el a sztárt. 

Több mint egy héttel az énekes halála után érkeztek meg Aradszky László boncolási eredményei, melyet az özvegy, Éva asszony osztott meg a Lokállal.MTVA Fotó: Zih Zsolt

-Az okozta a halálát, amitől tartottunk, megállt a szíve, szívtágulat miatt. Gondoltuk, hogy a szíve, de nem mertük mondani. Szép nyugodt volt az arca, valószínűleg egyik pillanatról a másikra történhetett. Semmi előjele nem volt, állandóan jártunk ellenőrzésre, két héttel a halála előtt volt a háziorvos, semmi jelét nem látta. A vérnyomsása is rendben volt, minden reggel bevette a gyógyszer és azt mondta: Éva, ennél tökéletesebb nem is lehetne.

Az énekes özvegye és családja az utóbbi napokban a megfelelő helyszínt kereste a temetéshez, ahol nem csak a család és a barátok, hanem a rajongók is leróhatják a tiszteletüket. A döntés végül a Szent István Bazilikára esett, ahol október 28-án 12:00 és 15:00 között tartják meg a megemlékezést, majd szűk, családi körben a Bazilika urnatemetőjében helyezik örök nyugalomra az énekest.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek