EUR: 313,17 Ft
CHF: 276,60 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Belföld

Kiderült! Itt van a Momentum irodája

Van egy 130 négyzetméteres, háromszobás lakás a főváros VI. kerületében, amelyet a Momentum Mozgalom használ irodaként. A financiális helyzetére egyre gyakrabban panaszkodó, egyszázalékos viccpárt egy közel 100 millió forintot érő ingatlanba költözött be, amelynek a havi bérlése is súrolja a 400 ezer forintot – tudta meg az Origo.

Amikor a tagságból rákérdeztek, honnan van az új bázis, az volt a válasz, hogy egy támogatótól. Az ingatlannal nem csak az a probléma, hogy nem egészen világos, milyen konstrukcióban került Fekete-Győr Andrásékhoz, hanem az is, hogy miközben a Momentum rendre egy lepusztult alagsort mutat be pártközpontként a nyilvánosság előtt, közben egy drága belvárosi lakásban nyomorog – írja a lap.


Az Origo a napokban úgy értesült, hogy a Momentumnak a VI. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út 35. szám alatt is van egy irodája, amelyről Fekete-Győr Andrásék mindeddig egyáltalán nem beszéltek.

Fotó: Origo

A lap úgy tudja, egy három szobás, 130 négyzetméteres ingatlanról van szó és két főt is alkalmaznak az itteni teendők elvégzésére. A Momentum ott tartózkodásának azonban semmi jele: se a kapucsengőn, se a postaládán, se pedig a lépcsőházban nincs nyoma annak, hogy a párt beköltözött volna. Ennek ellenére időről-időre szerveznek ide különböző, zártkörű eseményeket, az Origo is egy ilyen program kapcsán hallott először a pontos címről.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán: a Fidesz egyoldalúan felfüggeszti az Európai Néppártban jogainak gyakorlását

  Orbán: a Fidesz egyoldalúan felfüggeszti az Európai Néppártban jogainak gyakorlását

  A Fidesz egyoldalúan felfüggeszti jogainak a gyakorlását az Európai Néppártban (EPP) az EPP által felkért háromtagú bizottság jelentésének elkészültéig – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán Brüsszelben az EPP politikai gyűlésének ülése utáni nemzetközi sajtótájékoztatóján, amelyet élőben közvetített az M1 aktuális csatorna.

 • Béla és bandája

  Mielőtt a gyilkosságra térünk nevezzük meg a gyilkost. Akinek – kis túlzással – annyi neve volt, mint álneve Ságvári Endrének.

 • Családbarát Magyarország

  Családbarát Magyarország

  A családvédelmi akcióterv a következő lépés a családbarát Magyarország felé vezető úton – mondta Novák Katalin, az Emmi államtitkára az MTI-nek.