2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Dunaújváros

Kigyulladt a szemét

A Volán-telep melletti garázssorhoz riasztották a közelmúltban a katasztrófavédelem munkatársait. A tűzoltóknak az összehordott szemét kigyulladása miatt kellett beavatkozniuk. A munkálatok során egy kutyát is kimentettek. 

Többféle összetételű szemét égett a Budai Nagy Antal úti (Volán-telep melletti) garázssoron a közelmúltban: gumi, műanyag, sőt bútorok is lángra kaptak. A dunaújvárosi és sárbogárdi tűzoltók az oltási munkálatok során egy holttestet találtak.

Több négyzetméter területen csaptak fel a lángok
(fotó: Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

A katasztrófavédelem munkatársai elvégezték a szükséges méréseket és megállapították, hogy nem került az egészségre káros anyag a levegőbe. A lánglovagok az oltás során kimentettek egy kutyát is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.