2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Extra

Kikerült az intenzívről Törőcsik Mari

Elhagyhatta a szombathelyi Markusovszky Kórház intenzív osztályát Törőcsik Mari. A nemzet színészének fokozatosan javul az állapota, legutóbb Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere látogatta meg a nagybeteg színésznőt. 

A 81 éves színésznőt két héttel ezelőtt szállították be újra a Markusovszky Kórház intenzív osztályára, ahol tüdőgyulladással kezelték. Sokan már a legrosszabbtól tartottak, erre engedett következtetni Varnus Xavér október 18-i facebook posztja.


“Most írt nekem lánya: Törőcsik Mariska, ez a csodálatos angyal nagyon rosszul van, súlyos tüdőgyulladással fekszik a szombathelyi kórház intenzív osztályán. Lehet, hogy a kollektív gondolat ereje csak szóbeszéd, de az is lehet, hogy igaz. Gondoljatok rá tehát! Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna. Annyira gyönyörű ez az ősz. S oda, ahová jegye szól (amint mindannyiunk jegye is), később is megy majd vonat. Bár neki, ha egy napon mégis elindul, hatlovas hintó járna, s mennyei konfetti-zápor.” -osztotta meg követőivel az orgonaművész.

Fotó: Nemzeti Színház Facebook

Péntek délután a Nemzeti Színház sajtóosztálya közleményt juttatott el a szerkesztőségükbe, mely szerint drasztikus javulás állt be a Körhinta és a Szerelem című filmek sztárjának állapotában.


A Nemzeti Színház és a család tájékoztatja a közvéleményt, hogy Törőcsik Mari állapota fokozatosan
javul, a Nemzet Színésze kikerült az intenzív osztályról. A művésznőnél ma látogatást tett Balog
Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szombathelyi Markusovszky Kórházban. A Nemzet
Színészének állapotáról a család, a Nemzeti Színház és a kórház továbbra is folyamatosan konzultál,
és közösen tájékoztatja a közvéleményt -állt a teátrum üzenetében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek