2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Extra

Kim Kardashian elismerte a béranyát

Most már hivatalosan is elismerte a realitykirálynő, hogy úton van harmadik babájuk és béranya hordja ki a kicsit. Kim már többször elmondta, hogy Kanye West három gyermeket szeretne, ő pedig akkora családra vágyik, mint saját famíliája. Orvosai azonban már korábban figyelmeztették, hogy méhlepény-rendellenessége miatt egy újabb babavárás akár az életébe is kerülhet. Ezért döntött úgy a popsikirálynő, hogy béranyát fogad. Erről egyébként eddig csak találgattak a lapok, a minap azonban éppen Kim vallotta be saját realytijében, hogy bővül a család. A múlt héten egyébként nemcsak Kim, hanem húgai, Khloé és a húszéves Kylie is bejelentették, hogy babát várnak.

Kim Kardashian Fotó: Profimedia, Everett

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Kalandos úton érkezett meg Új-Zélandra az Avatar 2 című film amerikai stábja, amelynek egy jogi kiskaput kihasználva sikerült bejutnia a koronavírus-járvány miatt szigorú beutazási szabályokat alkalmazó szigetországba.

 • Nemzetközi porondra lépnek

  Nemzetközi porondra lépnek

  Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával.

 • Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Több, mint két hónap kihagyás után tegnap Budapesten is újra megnyitottak a bölcsődék és az óvodák. Az intézményekben számos óvintézkedéssel védik a dolgozókat és a gyerekeket, rendszeresen fertőtlenítik a játékokat és a kilincseket, de az előtérben testhőmérsékletet is mérnek.