EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Extra

Kipakolt a színésznő: Orális szexet akart a rendező

Harvey Weinstein hollywoodi producer botránya miatt az egész világon egyre többen merik bevallani, hogy szexuális zaklatás áldozatai lettek. Itthon az egyik színésznő indította el a lavinát: elárulta, hogy egy elismert rendező orális szexre akarta kényszeríteni egy kocsiban.

Az elmúlt időszakban több mint harminc nő, köztük olyan sztárok, mint Angelina Jolie vagy Gwyneth Paltrow, illetve európai színésznők is arról számoltak be, hogy Harvey Weinstein szexuálisan zaklatta őket, négy nő pedig nemi erőszakkal is megvádolta a befolyásos hollywoodi producert. Az egyikük Rose McGowan, a Bűbájos boszorkák egyik színésznője. Itthon is egyre többen mernek beszélni a filmes és színházi világ sötét bugyrairól. Sárosdi Lilla színésznő, Schilling Árpád rendező felesége a Weinstein-ügy kapcsán a közösségi oldalán árulta el, hogy mi történt vele.


„20 évvel ezelőtt egy akkor színházat igazgató rendező egy kedves barátjával elvitt kocsikázni egy próba után (…) egy fehér BMW-ben ült mellettem a nagyrendező, a kedves barát a volánnál, a Margit -hídnál – sosem feledem a képet – oldalra nézek, és látom a Parlamentet, és előttem a nagyrendező térdel a kocsiülésen letolt sliccel, pici löttyedt hímtagja limbál a szemem előtt. »Puszild meg« – hallom az instrukciót. Elsírtam magam! A nagyrendező zokon vette a hisztimet és biztatott, hogy nekik vannak ilyen fiatal barátnőik, akikkel szexelnek egy jót, lazuljak egy kicsit, de nem sikerült lazulnom, sőt, de itt még nem ért véget az este, elértünk egy kietlenebb helyre, ahol a kedves barát örömet szerzett magának, miközben én szégyenkezve kértem bocsánatot a nagyrendezőtől, hogy megsértettem az ellenállásommal.” „(…) Az évek alatt nem csitult bennem ez az ügy. Ha arra gondolok, hogy ez az ember fiatalembereket tanít azóta is, akkor feljön bennem a harag (…) Vajon mit tehetünk, hogy leleplezzük a magyar Weinsteineket?” – vetette fel. Papadimitriu Athina is úgy érzi, legkisebb lányát, Rékát szexuálisan zaklatták, miközben pár hónapja épp felvételizett a színművészeti egyetemre. A fiatal lány testét csókolgatni kezdték, miközben egy monológot adott elő, hogy így teszteljék. Az egyetem vizsgálatot indított az ügyben.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek