EUR: 349,20 Ft
CHF: 326,86 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Érd

Kis kenusok sárkányhajóban

Ingyenes sárkányhajózásra van lehetőségük októberben – a Magyar Kajak-kenu Szövetség támogatásával, a Törökbálinti Kenusiskola közreműködésével – a törökbálinti, biatorbágyi, budaörsi, budakeszi és érdi általános iskolák 3–5. osztályos tanulóinak.

A program keretében jelentkező osztályokhoz kilátogatnak a Törökbálinti Kenusiskola munkatársai, és bemutatják a kenuzás szépségeit, majd ezt követően sárkányhajózásra invitálják az gyerekeket a klub vízi telepén. Mindez most, 2017 októberében ingyenes. Jelentkezés és tájékoztatás az október utáni lehetőségekről a [email protected] e-mail-címen, illetve a 06-30-399-4507-es telefonszámon kérhető.

Fotó: Baksay Krisztina

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.