EUR: 348,74 Ft
CHF: 326,14 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Kecskemét

Kiss Jenő: Jó kezekbe kerültem

Néhány napig igazi kórházi kerekesszékre cserélte a Család ellen nincs orvosság című darab kerekesszékét Kiss Jenő. A kecskeméti Katona József Színház méltán nagy népszerűségnek örvendő művésze a közelmúltban került kórházba, most azonban már otthon pihenheti ki a kezelés fáradalmait.

– Szokásos szombat reggeli teendőimet végeztem, amikor elfogott a gyengeség – meséli Kiss Jenő. – Azonnal tudtam, hogy baj van! Ha nem indulok el a kórházba, később már nem biztos, hogy el tudok menni. A sürgősségi osztályon jelentős vérveszteséget állapítottak meg, amit vizsgálatok sora követett. Dubravcsik főorvos úrnak és nagyszerű kollégáinak köszönhetően a beavatkozás még aznap megtörtént. Így mire feleségem, Erika hazaérkezett Sződligetről, ahol a kis unokáinkra vigyázott, túl voltam a nehezén.


Szerencsére most már jól van Kiss Jenő
fotó: hiros.hu

A magyar egészségügy gyakori téma manapság minden fórumon, ezért is tartom fontosnak, hogy elmondjam: nagyon jó kezekbe kerültem a Bács-Kiskun Megyei Kórházban! Köszönöm valamennyi orvosnak és a betegellátásban részt vevő összes munkatársnak az odafigyelését, szakértelmét, amivel átsegítettek a nehéz pillanatokon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.